Caută

Cocktail Bar Mobil

Cocktail bar mobil pentru orice eveniment !

A venit timpul să-ți începi aventura !

Experiența și pasiunea noastră  pentru ceea ce facem, ne ajuta să creem evenimente unice, cu cocktailuri gustoase și distracție la maxim. 

wedding bar

Wedding bar & Bar mobil la evenimente private

Suntem ferm convinși de importanța cocktail barului la evenimente. Am demonstrat acest lucru de nenumărate ori la nunți, cumetrii, zile de nastere și alte evenimente de familie. Barul crează o atmosferă unică și degajată. E plăcut să vezi un rezultat care unește oaspeții și le lasă amintiri deosebite. Datorită barului aveți posibilitate să savurați cele mai gustoase cocktailuri. Cu siguranță veți uimi oaspeții, indiferent dacă au mai băut sau nu cocktailuri.

Photo 100

Cocktail bar mobil pentru companii

În ultimii ani serviciul de bar mobil a devenit un must-have pentru companii. Totul se mișcă cu pași grăbiți. Tot mai des companiile ne uimesc cu lansări de produse, deschideri și sărbători corporative festive. Directorii și managerii aleg să-și rasfețe invitații cu surprize plăcute. Pe lîngă muzica bună și mîncare delicioasă, cocktailurile selecte, completeaza perfect atmosfera prietenoasă. 

F.A.Q.

Întrebări frecvente 

MixBar prestează servicii de catering bar pe întreg teritoriul țării.

Prețul la serviciu se calculează individual, în dependență de cîteva criterii.  Ca de ex : tipul de eveniment, nr. de învitați , locația …

La un eveniment marca  MixBar lucrează minim 2 barmani profesioniști.

Avem un meniu variat care include și cocktailuri-non lcoolice .

La un eveniment de tip privat  lucram maxim 8 ore cu posibilitatea de extinderea programului contra cost.